تصویر ثابت

ویزای ایران

ویزا آنلاین مسیری کوتاه ، آسان وبا امنیت در جهت ارتقای توریسم الکترونیک و دریافت ویزا برای کلیه هموطنان داخل وخارج کشور طراحی شده است ودر این راستا آماده ارائه هرگونه خدمات مسافرتی از قبیل هتل،بلیط،تورهای داخلی و خارجی برای شما مسافرین عزیز می باشد.

اما در نظر داشته باشید در تمامی موارد :

ما صادر کننده ویزا نیستیم و فقط درخواست شما را ثبت و به مراجع ذی صلاح قانونی ارجاع می دهیم .

برای اخذ ویزای ایران میتوانید در انواع زیر اقدام کنید:

ویزای توریستی ایران | ویزای تجاری ایران | ویزای فرودگاهی ایران | ویزای بلند مدت ایران | ویزای چند بار ورود ایران

شرایط اخذ روادید ایران:

شما به عنوان میزبان میتوانید به بخش روادید وزارت امور خارجه(لینک آن در آخر مطلب درج شده است ) مراجعه کرده و برای ثبت نام ویزای ایران و اخذ روادید ایران اقدام کنید اما در نظر داشته باشید که اگر توسط یکی از آژانسهای مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا باشند اقدام کنید، زمان دریافت ویزا برای میهمانتان کوتاه تر خواهد بود.

آژانس های مسافرتی دعوتنامه ای برای شخص دعوت شونده ( میهمان ) صادر میکنند که در صورت موافقت بخش روادید وزارت امور خارجه ایران، شماره تایید به آژانس مسافرتی اعلام گردیده و میهمان میتواند با مراجعه به کنسولگری ایران و ارائه کد تایید ویزای ایران،ویزای توریستی ایران و یا ویزای تجاری ایران خود را دریافت نماید.

مدت زمان ارائه شماره تایید ویزا ( کانفرمیشن نامبر یا رفرنس نامبر ) از طرف وزارت امور خارجه، بین 7 الی 10 روز کاری زمانبری خواهد داشت که در حالت درخواست ویزای فوری ایران این زمان به 3 الی 4 روز کاهش می یابد.

اعتبار ویزای ایران 3 ماه می باشد که با این نوع ویزا، مسافرین و میهمانان می تواند به مدت 30 روز در کشور ایران اقامت داشته باشند.

در صورتی که مسافرین و میهمانان تمایل داشته باشند که مدت بیشتر از 30 روز در ایران اقامت داشته باشند، باید درخواست تمدید ویزای ایران دهند.

توجه داشته باشید که دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور و یا عدم صدور روادید اتباع خارجی مختار است.

اقامت بیش از مدت تعیین شده در روادید کشور ایران، خلاف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران میباشد.

دارندگان روادید پس از ورود به خاک کشور ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات این کشور خواهند بود.

محل اخذ ویزای ایران باید توسط شخص دعوت شونده ( میهمان ) مشخص شود.

*** اسامی مکان هایی که میتوان روادید ایران را دریافت کرد در انتهای همین مطلب می باشد ***

شرایط اخذ ویزای بلند مدت ایران | ویزای 3 ماهه ایران | ویزای 6 ماهه ایران | ویزای یکساله ایران:

مسافران و میهمانانی که تمایل به اخذ ویزای بلند مدت ایران را دارند، باید شرایط زیر را داشته باشند؛

برای اخذ روادید 3 ماهه ایران > داشتن سه ویزای یکماهه ایران

برای اخذ روادید 6 ماهه ایران > داشتن 2 ویزای سه ماهه ایران

برای اخذ روادید یکساله ایران > داشتن 2 ویزای 6 ماهه ایران

دریافت ویزای مولتی یا ویزای کثیرالمسافره ایران فقط برای افرادی که به صورت کاری به ایران سفر می‌کنند، امکان‌پذیر است. این ویزا با توجه به تعدد سفرهای فرد در سال گذشته با اعتبارهای متفاوتی صادر می‌شود. اعتبار ویزای مولتی یا ویزای کثیرالمسافره ایران بسته به کشور تبعه خارجی و تعداد سفرهای انجام شده در سال قبل از درخواست ویزای مولتی، معمولا بین سه ماه، شش ماه یا یک سال متغییر است. این ویزا از چند جهت مزیت دارد. صرفه‌جویی در زمان و هزینه برای دریافت ویزا در دفعات متعدد از مزایای این ویزا می‌باشد. همچنین با داشتن این ویزا نگرانی از مشکلات عدم دریافت ویزا از میان خواهد رفت.

مدارک لازم برای دریافت ویزای کثیرالمسافره ایران(ویزای مولتی ایران) به شرح زیر است:

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.

روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.

تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)

تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان

کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته

لازم به ذکر است که مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران خواهد بود.

مدارک لازم جهت اخذ روادید توریستی ایران:

•           مشخصات شخص دعوت کننده ( میزبان )

•           آدرس محل کار و منزل + شماره تماس محل کار و منزل

•           اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه شخص دعوت کننده ( میزبان )

•           شماره ملی شخص دعوت کننده ( میزبان )

•           اسکن رنگی گذرنامه شخص دعوت شونده ( میهمان )

•           آدرس مکان اقامتی شخص دعوت شونده ( میهمان )

مدارک لازم جهت اخذ روادید تجاری ایران:

•           نام شرکت دعوت کننده

•           شماره ثبت شرکت دعوت کننده

•           موضوع دعوتنامه

•           آدرس و شماره تماس شرکت دعوت کننده

•           آدرس و شماره تماس منزل مدیر عامل

•           اسکن روزنامه رسمی دعوت کننده

•           اسکن دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت به همراه مهر رسمی شرکت دعوت کننده

•           اسکن شناسنامه مدیر عامل شرکت دعوت کننده

•           اسکن گذرنامه شخص دعوت شونده ( میهمان )

•           آدرس مکان اقامتی شخص دعوت شونده ( میهمان )

ویزای ایران برای اتباع خارجی در فرودگاه:

*** برای دریافت ویزای توریستی ایران در فرودگاه، کشورهایی به غیر از اتباع کشورهای آمریکا، انگلستان، کانادا، کلمبیا، سومالی، بنگلادش، هندوستان، پاکستان، افغانستان، اردن و عراق میتوانند ویزای فرودگاهی ایران را دریافت کنند و کشورهای نام برده شده باید حتما قبل از ورود به ایران به کنسولگری ایران مراجعه کرده و ویزای ایران را دریافت نمایند ***

*** اتباع کشورهای مصر، گرجستان، بولیوی، آذربایجان، ترکیه، لبنان و سوریه میتوانند بدون ویزا ایران و فقط با داشتن گذرنامه معتبر، مهر ورود به ایران را دریافت کنند ***

تمدید ویزای ایران: امور تمدید ویزای ایران توسط آژانس های هواپیمایی و بخش روادید صورت نمیگیرد
جهت انجام این امر باید به “پلیس اتباع خارجی” در شهر خود مراجعه کنید
میهمان با داشتن پاسپورت و به همراه میزبان باید به این اداره مراجعه کرده و نسبت به اخذ مهر تمدید ویزای ایران اقدام نمایند
نکات مهم: موارد تجاری حتما باید نامه ای از طرف شرکت دعوت کننده به همراه خود داشته باشند و موارد توریستی عموما شامل تمدید ویزا نمیگردند، مگر در شرایط خاص
*** لطفا جهت تمدید ویزای اخذ شده با این دفتر تماس نگیرید، مشاوره در این امور شامل هزینه می باشد ***

سامانه کنسولی جمهوری اسلامی ایران 

درباره: مهدی احمدی

اولین سامانه رزرواسیون آنلاین بلیتهای پروازی داخلی و خارجی حتی فلای چیپ . ارائه کننده خدمات کاملا غیر حضوری مسافرتی و گردشگری داخلی و خارجی .

همچنین شاید اینها نیز مورد پسند شما باشند

0 دیدگاه در “ویزای ایران”

پاسخ دهید

پشتیبانی