تصویر ثابت

ویزای چین

ویزای چین – توریستی L چین

نتیجه تصویری برای ویزای چین

نوع ویزا :

توریستی – L عادی

کشور :چین
هشدار ها :در صورت خرید بلیط ویزا تخفیف دارد

قیمت : 500دلار

مدت اقامت :30 روز

مدت اعتبار ویزا :30 روز

مدت اخذ ویزا :7 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6×4 ،تمکن مالی حداقل مانده حساب 13 میلیون تومان، رزرو هتل ، رزرو پرواز


ویزای چین – توریستی چین L , فوری

نوع ویزا :

توریستی – L فوری

کشور :چین
هشدار ها :

قیمت : 570دلار

مدت اقامت :30 روز

مدت اعتبار ویزا :30 روز

مدت اخذ ویزا :4 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ پرواز ، دو قطعه عکس رنگی 4×6 ، تمکن مالی حداقل مانده حساب 13 میلیون تومان، رزرو هتل ، رزرو پرواز

توضیحات : * در صورت خرید بلیط سیستمی تخفیف دارد *


ویزای چین – تجاری دبل چین

نوع ویزا :

تجاری – DBL فوری

کشور :چین
هشدار ها :درحال حاضر این محصول موجود نیست . برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

قیمت : 650دلار

مدت اقامت :30 روز

مدت اعتبار ویزا :60 روز

مدت اخذ ویزا :07 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6×4 ،تمکن مالی حداقل مانده حساب 13 میلیون تومان، رزرو هتل ، رزرو پرواز

توضیحات : حداقل 2 ویزای قبلی چین باید داشته باشید

———————————————————————————————————————————-

ویزای چین – مولتی 6 ماهه چین

نوع ویزا :

تجاری مولتی 6 ماهه فوری

کشور :چین
هشدار ها :

قیمت : 1990دلار

مدت اقامت :30 روز

مدت اعتبار ویزا :180 روز

مدت اخذ ویزا :14 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6×4،تمکن مالی حداقل مانده حساب 13 میلیون تومان، رزرو هتل ، رزرو پرواز

توضیحات : حداقل 4 ویزای قبلی داشته باشد

—————————————————————————————————

ویزای چین – مولتی 12 ماهه چین

نوع ویزا :

تجاری مولتی 1 ساله فوری

کشور :چین
هشدار ها :

قیمت : 2800دلار

مدت اقامت :30 روز

مدت اعتبار ویزا :360 روز

مدت اخذ ویزا :10 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل اعتبار یکسال،2 قطعه عکس رنگی 6×4،تمکن مالی حداقل مانده حساب 13 میلیون تومان، رزرو هتل ، رزرو پرواز

توضیحات : حداقل یک ویزای مولتی6ماهه چین و یا 4ویزای قبلی داشته باشد

———————————————————————————————————-

ویزای چین – تجاری چین عادی , M

نوع ویزا :

تجاری چین عادی – M

کشور :چین
هشدار ها :در صورت خرید بلیط ویزا تخفیف دارد

قیمت : 520دلار

مدت اقامت :30 روز

مدت اعتبار ویزا :90 روز

مدت اخذ ویزا :30 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6×4
———————————————————————————————–

ویزای چین – تجاری چین فوری , M

نوع ویزا :

تجاری چین فوری – M

کشور :چین
هشدار ها :

قیمت : 750دلار

مدت اقامت :30 روز

مدت اعتبار ویزا :90 روز

مدت اخذ ویزا :12 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6×4 ، داشتن ویزای قبلی چین

توضیحات :

تگ ها

درباره: مهدی احمدی

اولین سامانه رزرواسیون آنلاین بلیتهای پروازی داخلی و خارجی حتی فلای چیپ . ارائه کننده خدمات کاملا غیر حضوری مسافرتی و گردشگری داخلی و خارجی .

همچنین شاید اینها نیز مورد پسند شما باشند

0 دیدگاه در “ویزای چین”

پاسخ دهید

پشتیبانی