تصویر ثابت

ویزای شینگن

ویزای شینگن

38,700,000 ریال ریال

شینگن توریستی 760 یورو 07 ~ 30 طبق تاریخ پرواز

توضیحات

نوع ویزا :

توریستی

کشور :شینگن
هشدار ها :حضور مسافر برای مصاحبه و انگشت نگاری سفارت الزامی است – افرادی که برای اولین بار اقدام به دریافت ویزا شینگن دارند اقامت بین 07 الی 14 روز امکان پذیر است.

قیمت : 860یورو

مدت اقامت :07 ~ 30

مدت اعتبار ویزا :طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزا :45 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با اعتبار لازم – ترجمه شناسنامه – گواهی اشتغال کاربه لاتین یا جواز کسب یا روزنامه رسمی – تمکن مالی -گردش مالی به لاتین 3 ماه آخر – ترجمه گواهی بیمه-ترجمه سند مالکیت- 4 قطعه عکس 3در4 -رزرو هتل- آدرس منزل ومحل کار(شماره تلفن) – گذرنامه قبلی در صورت داشتن.

توضیحات : برای ورود از سفارت فرانسه ترجمه مدارک لازم نیست – چک ضمانت بازگشت – گواهی شغلی باید موارد فوق درج شده باشد : 1 – معرفی فرد 2-تاریخ شروع به کار 3-سمت 4- میزان حقوق 5- تاریخ مرخصی 6- خطاب به سفارت مورد نظر

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه ارسال کنند.

پشتیبانی